contesto-alle-ansatte-strandbilde

Om Contesto

Her kan du bli litt bedre kjent med oss

Fra kaos til kunnskap

Helt siden starten for over 20 år siden så har vi fokusert på å gjøre kaos til kunnskap for våre kunder.

 

I dag er vår ambisjon å være en strategisk samarbeidspartner med våre kunder, hvor vi bistår med teknologi og rådgivningstjenester, systemer og strategier, for å hjelpe bedrifter å strukturere en voksende mengde informasjon og med det oppnå større effektivitet, kvalitet, kontroll og lønnsomhet. 

 

Vi kaller det for intelligent informasjonsstyring. 

20 år med kaos til kunnskap

Contesto ble etablert i 2001 av et lite, dedikert team med data – og informasjons-eksperter. De hadde idéen om å levere skreddersydde dokumenthåndteringsløsninger til norske bedrifter, og jobbet ut fra en visjon om å hjelpe bedrifter fra kaos til kunnskap.

I snart 20 år har vi i jobbet for å forenkle og forbedre informasjonsforvaltningen for våre kunder. I dag er Contesto en solid kompetansebedrift i vekst, med hovedkontor i Stavanger og avdeling i Oslo og København. Vi er rundt 40 ansatte.

Kunder og partnere

Vi har siden oppstarten vært stolt partner med OpenText, markedsledende leverandør av løsninger innen Enterprise Content Management (ECM), Content Services og intelligent informasjonsstyring. 

Våre kunder er bedrifter med mengder informasjon som må struktureres. Vi har vår kundemasse i mange branjser, men noen hovedbransjer har utmerket seg:

Organisasjoner & forbund, Olje & Gass, Rig & offshore, Advokat, Kraft & Energi.

Vårt verdiløfte:

Ved å styrke samspillet mellom medarbeidere, prosesser, teknologi og informasjon vil kunden øke lønnsomheten gjennom:

  • effektiv tilgang til informasjon
  • bedre informasjonsflyt
  • mindre ressursbruk
  • høyere grad av kontroll

Løsningsorienterte

Våre kunder skal kunne stole på at vi søker løsninger som de som kunde er mest tjent med å få. Våre kunder skal vite at vi leverer løsninger som er riktige for dem både på kort og lang sikt. Vi skal være aktive og spørrende, og se etter nye muligheter både hos våre kunder og internt.

Inkluderende

Vi skaper tilhørighet og styrke ved å dra nytte av og utvikle den enkelte medarbeiders kompetanse, ved å dele kunnskap og erfaring, og ved å ta hensyn til individuelle behov. Vi skal tilføre kunnskap og erfaring, og inkludere våre kunder og samarbeidspartnere slik at de føler seg vel med å jobbe med oss.

Forretningsorienterte

Vi vet at det er resultatene som teller. Vi skal forstå vår egen og våre kunders forretning, og ha forståelse for mål og strategier.

 

Modige

Vi skal våge å gå inn i nye problemstillinger med et åpent sinn. Vi skal skape et miljø som gjør at våre medarbeidere er trygge og utviser selvtillit. Vi skal tørre å utfordre det etablerte, og gå inn i diskusjoner om vi mener at det vil skape en bedre løsning.

Styret

Elin Karfjell ( styreleder), Andreas Lien, Kari Hausken og Geir Knudsen


Ledelsen

Christine Brandtzæg

Christine Brandtzæg

CEO, co-founder og styremedlem

christine@contesto.no

Geir Knudsen, portrettbilde

Geir Knudsen

CTO, co-founder og styremedlem

geirasbjorn@contesto.no

GKS-portrett-nytt

Gunn Kristin Saltvik

Leder, rådgivningsteam

gunnkristin@contesto.no

Arne Vistnes, portrettbilde

Arne Vistnes

COO & HR-sjef

arne@contesto.no

haavard-kvadratisk-1

Håvard Wilhelmsen Degnes

CSO - Chief Sales Officer

havard@contesto.no

oddvar-headshot

Oddvar Sæth

CMO - Chief Marketing Officer

oddvar@contesto.no

Kontakt oss

Kontakt oss og fortell hva som er dine utfordringer innen digitalisering, informasjonsstyring, data – og dokumenhåndtering eller tilsvarende. Vi er klare til å hjelpe.

Book et møte