Unngå at flere jobber på dokumentet samtidig

Ved å sjekke ut dokumentet sikrer du at ingen andre jobber på samme dokument og lagrer kopier av samme dokument

Book demo
Calendar icon
geir-topp
Skjermopptak 2022-09-23 kl. 07.48.51-thumb

Automatisk utsjekking

Sjekke ut

Når du klikker på et dokument i InfoCenter blir det lastet ned lokalt, og samtidig sjekket ut automatisk. Det blir da låst for andre, og et ikon for "Utsjekket" blir vist ved siden av navnet på dokumentet. 

Det kan tvinges tilbake av en administrator dersom en bruker ikke har anledning til, eller glemmer å, sjekke det inn igjen.

Sjekke inn

Når en ansatt er ferdig med å redigere på et dokument kan han/hun bare lagre og lukke. Det blir da merket med innsjekket i eDOCS InfoCenter, og siste versjon er lagret. Det er også mulig å laste opp en ny versjon eller sub-versjon av dokumentet. 

Oversikt over utsjekkede dokumenter

Både på Informasjonsflisen øverst på din Hjem-skjerm og som en egen flis har du oversikt og full kontroll på hvilke dokumenter du har sjekket ut, og som dermed er låst for andre.

 

Skjermbilde 2022-11-23 kl. 09.34.09-1
Sjekke inn dokumenter i eDOCS InfoCenter

Sjekk inn dokumentene

Når du er ferdig med å jobbe med et dokument så må det sjekkes inn. Hvis du jobber lokalt i Office, og har koblet dette til eDOCS InfoCenter, vil dokumentet bli automatisk sjekket inn når du lukker dokumentet. 

En annen mulighet er å "tvinge" innsjekk på dokumenter dersom disse ikke lenger jobbes med. Da kan du velge å lagre den som nye versjoner, sub-versjoner eller overskrive gamle versjoner. 

 

Snakk med oss

Book et uforpliktende møte med en av våre eksperter

Book et møte