Spar tid og ivareta bedriftens identitet med maler

I eDOCS InfoCenter kan du lagre ferdige maler til felles bruk for alle i organisasjonen din

  • "Noen som har riktig versjon av logoen liggende?"
  • "Hva var nå det slagordet som skal stå på forsiden?"
  • "Hva het den skriftypen vår igjen?"
  • "Denne tabellen er helt umulig å få plassert på rett sted i dokumentet"
  • "Innholdsfortegnelsen ser helt kaos ut"

Med ferdige maler bruker dine ansatte kortere tid på å lage og vedlikeholde dokumenter, samtidig som bedriftens identitet blir ivaretatt.

Lurer du på noe om hvordan maler kan hjelpe deg? Vi kan hjelpe med maler i både eDOCS InfoCenter og direkte i Office. Book et møte for å høre mer. 

Book et møte
Calendar icon
Contesto-62
Skjermbilde 2022-11-23 kl. 09.49.46

Mye å spare på å bruke maler

Mange sitter i timesvis og redigerer topptekster, innholdsfortegnelser, farger på figurer og andre ting som kan være definert i en mal. Har du regnet på denne kostnaden i din bedrift?

La oss gjøre et fiktivt regnestykke, så kan du legge inn dine egne antakelser og se hva du kommer frem til. 

Vi legger til grunn at hver ansatt i en bedrift skal produsere i snitt étt enkelt dokument pr arbeidsuke, der det er viktig at logo, farger, skrifttyper, topp- og bunntekst er korrekt.

Her snakker vi firmainfo og andre opplysninger som må være med. Det tas utgangspunkt  et blankt dokument, og vi kan derfor anta at det i snitt vil gå med minimum 10 minutter til å innhente og sette opp alt dette på riktig måte.

Eller, så “riktig” som den enkelte klarer å sette det opp. Vi er ikke alle grafiske designere og supermennesker på digitale verktøyer.

Hvis vi da sier at vi jobber ca 45 uker i året, vil hver eneste ansatt bruke én hel arbeidsdag pr år på disse oppgavene. 7,5 timer, ingen pauser.

Har du 20 ansatte, og de produserer 3 dokumenter hver pr uke? Da blir det 60 arbeidsdager, eller 450 arbeidstimer, pr år. Hva koster det bedriften din?

Dersom du har maler som sikrer at det visuelle og alle statiske opplysninger er korrekte, frigjør du denne tiden til andre oppgaver. Det er bra for bunnlinja.

Start å jobben fra en mal for å sikre rett informasjon og metadata

  • Åpne malen du vil bruke
  • Fyll ut profilkortet, som sikrer at dokumentet følger reglene
  • Skriv dokumentet, uten å tenke på farger, størrelser, skrifttyper m.m.
  • Lagre. Godt jobba.
Skjermbilde 2022-11-23 kl. 09.58.21
manusmal-gif-optimized

Eksempel: Manusmal for advokater

Vi har utviklet en helt egen manusmal for advokater, som forenkler arbeidet med prosesskriv. Se video hvor Einar Krogstie, seniorkonsulent hos Contesto, viser hvordan malen fungerer, og last ned gratis demoversjon på siden Manusmal for advokater.

Snakk med oss

Vil du snakke med oss om hvordan maler kan effektivisere arbeidsflyten i din bedrift og spare bedriften for store summer?

Book et møte

Lurer du på noe om maler i eDOCS InfoCenter og Microsoft Office?

Send oss en melding så tar vi kontakt.

haavard-3-1